Kuorma- ja keskiraskaiden autojen kylmälaitteiden huollot ja korjaukset Lappeenrannan seudulla

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

JV Jäähdytysvoima Oy huoltaa ja korjaa kuorma- ja keskiraskaiden autojen kylmälaitteet merkistä riippumatta Lappeenrannassa ja lähialueilla. Henkilökuntamme on osaavaa, ja meiltä löytyy yleisesti tarvittavia varaosia jo hyllystä, joten saamme ajoneuvosi nopeasti kuntoon.

 

Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi ammattiautoilijoita ja julkisen sektorin toimijoita. Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Ajoneuvojen kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät nopeasti myös numerosta 044 743 8162. 

Säännöllinen huolto kannattaa!

Kuorma- ja keskiraskaiden autojen kylmälaitteet kannattaa huoltaa säännöllisesti, sillä huollon avulla laitteet pysyvät toimintakuntoisina ja energiatehokkaina pidempään. Huollon avulla monet viat voidaan välttää jo etukäteen tai ainakin havaita ennen koko laitteen hajoamista.

 

Saat yritykseltämme sekä kylmälaitteiden määräaikaishuollot että muut huollot tarpeidesi mukaan. Vikatilanteen sattuessa korjaamme laitteen kuntoon kokemuksella. Varastostamme löytyy valmiiksi erilaisia varaosia.

Soita nyt!

Merkkiriippumaton huolto- ja korjausliike

Olemme työskennelleet ajoneuvojen kylmälaitteiden huoltojen ja korjausten parissa jo pitkään. Osaamisemme kattaa erilaiset laitteet merkistä ja mallista riippumatta. Tunnemme myös markkinoiden uusimmat ajoneuvokylmälaitteet.

 

Merkkiriippumaton huolto- ja korjausliikkeemme palvelee joustavin ajoin. Päivystyspuhelimemme vastaa myös iltaisin ja viikonloppuisin, sillä tiedämme, miten tärkeää on saada ajoneuvon varusteet nopeasti kuntoon.

Olisiko huollon aika?

Ajoneuvon kylmälaite on huollettava vähintään kerran vuodessa. Huolto on hoidettava ajoissa, ettei vika pääse yllättämään esimerkiksi kesken kylmäkuljetuksen. Olisiko nyt huollon aika?

 

JV-Jäähdytysvoima Oy:n ammattitaitoiset asentajat huoltavat ja korjaavat keskiraskaan- ja raskaan kaluston lämpötilasäädeltyjen päällirakenteiden sekä tavaratilojen kylmä- ja lämmityslaitteet. Huolto edellyttää ammattitaitoista tekijää, jolla on Tukesin myöntämä kylmäalan pätevyys. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat pätevyydet – ota siis yhteyttä, niin varataan aika huoltoon!