Maalämpöpumppujen huollot ja korjaukset Lappeenrannan seudulla

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Kylmä-, lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden huolto- ja korjaustöiden ohella JV Jäähdytysvoima Oy tarjoaa Lappeenrannassa ja lähiseudulla myös maalämpöpumppujen huollot ja korjaukset. Emme hoida maalämpöpumppujen asennusta, mutta saat meiltä kaikki tarvittavat palvelut asennuksen jälkeen.

Lisäksi tiimimme hoitaa kaikki pienet sähkötyöt sekä yritysten, teollisuudenalan että yksityisten asiakkaiden tarpeisiin. Saat meiltä kylmäautomaatio- ja muut sähkötyöt esimerkiksi liikekiinteistöihin.

 

Palvelualueemme yltää noin 50 kilometrin säteelle Lappeenrannasta. Jos maalämpöpumppusi temppuilee tai huoltoaika lähestyy, ota rohkeasti yhteyttä.

Turvalliset maalämpöpumppujen huollot

Onko huoneistossasi tai yrityksesi tiloissa liian kuuma tai kylmä? Epäiletkö jotain muuta häiriötä maalämpöpumpussa? Ota meihin yhteyttä – selvitämme asian ripeästi.

JV Jäähdytysvoima Oy hoitaa maalämpöpumppujen korjauksia ja huoltoja turvallisesti ja pitkällä kokemuksella. Noudatamme alan standardeja tarkkaan ja teemme laadukasta työtä.


Jos maalämpöpumppu oikuttelee, voi kyse olla siitä, ettei huoltoa ole hoidettu ajoissa. Voit tilata meiltä myös maalämpöpumppujen määräaikaishuollot koko Lappeenrannan seudulle. Tee kanssamme edullinen huoltosopimus, niin me huolehdimme säännöllisistä huolloista. 

Ota yhteyttä