Jäähdytys- ja lämmityslaitteiden huollot ja korjaukset Lappeenrannan seudulla

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

JV Jäähdytysvoima Oy huoltaa ja korjaa jäähdytys- ja lämmityslaitteet laidasta laitaan. Erityisosaamistamme on kaupan- ja teollisuudenalan ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden korjaus sekä huolto. Palvelemme tarpeen mukaan myös erilaisia yrityksiä, julkista sektoria sekä yksityisiä asiakkaita.

Jos ilmastointi-, lämmitys- tai jäähdytyslaite temppuilee tai etsit ammattitaitoista huoltoyritystä, ota yhteyttä tiimiimme Lappeenrannassa. Työskentelemme joustavasti noin 50 kilometrin säteellä Lappeenrannan kaupungista. Kiireellisissä korjauksissa työskentelemme vuorokauden ympäri.

Kattavat kylmälaitepalvelut

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Ilmalämpöpumppujen asennukset, huollot ja korjaukset

  • Ilmastoinninjäähdytys

  • Kaupan- ja teollisuudenalan ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden suunnittelu, huolto ja korjaukset

  • Kaikenlaisten jäähdytyslaitteiden myynti, korjaus ja huoltosopimukset

  • Vedenjäähdytyskoneiden korjaukset ja huollot.

Kaipaatko jotain muuta palvelua kylmä-, jäähdytys- ja lämmityslaitteiden asiantuntijalta? Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme etsiä ratkaisun ongelmaasi. 

 

Saat kauttamme myös maalämpöpumppujen huollot ja korjaukset. Lue lisää!

Maalämpöpumput

Luotettavat huolto- ja korjauspalvelut yrityksille ja teollisuudelle

Olemme luotettava yhteistyökumppani yrityksille, taloyhtiöille, teollisuudelle sekä julkiselle sektorille. Hoidamme monipuolisesti kylmä-, lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden asennukset, huollot ja korjaukset. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös kylmä- ja jäähdytysjärjestelmien suunnittelupalvelut.

 

Erikoisosaamistamme ovat kaupanalan ja teollisuuden ilmastoinnin jäähdytyslaitteet, joiden huollot ja korjaukset hoidamme ripeästi ja vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Voit myös ostaa monet jäähdytyslaitteet kauttamme. Kysy meiltä kätevää palvelupakettia, johon kuuluu jäähdytyslaitteen myynti, asennus, määräaikaishuollot sekä tarvittavat korjaukset. Olemme palveluksessasi!

Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja monipuolinen viilennys- ja lämmitysratkaisu erilaisiin tiloihin. Me hoidamme luotettavasti sekä ilmalämpöpumppujen asennukset, huollot että korjaukset.

Autamme mielellämme myös viilennysjärjestelmän suunnittelussa ja oikean ilmalämpöpumpun valinnassa. Ilmalämpöpumppujen oikea mitoitus käytössä olevaan tilaan on oleellinen asia pumppujen toimivuuden kannalta. Jos siis suunnittelet ilmalämpöpumpun asennusta, yhteys kannattaa ottaa aina asiantuntijaan.

Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita – ota yhteyttä ja kysy lisää!